Menu
  •  

KING

producten
King Root Stimulator

Orange Root Stimulator is de snelst werkende organische wortelstimulator op de markt van vandaag. Dit product is samengesteld uit gehydrolyseerde aminozuren van farmaceutische kwaliteit. Deze zuren zijn zogenaamde L-α-aminozuren (die "linksdraaiend" zijn).

Lees verder

King Soil A

Orange Soil A is speciaal ontwikkeld voor aardekwekers en bestaat uit calcium, stikstof en sporenelementen zoals: boor, koper, ijzer, mangaan, molybdeen en zink.

Lees verder

King Soil B

Orange Soil B is een aanvullend product om een compleet gamma voedingsstoffen aan het plantendieet toe te voegen. De belangrijkste macro-ingrediënten in deze meststof zijn: fosfor, kalium, zwavel en magnesium. Orange Soil B is verder samengesteld uit de belangrijkste sporenelementen.

Lees verder

King Bloom Stimulator

Orange Bloom Stimulator versnelt de bloemvorming en verhoogt het aantal bloemen dat door de planten wordt ontwikkeld. Dit komt voornamelijk door het hoge fosforgehalte van het product.

Lees verder

King Hydro A

Orange Hydro A is speciaal ontwikkeld voor hydrokwekers die op inerte substraten (bijv. kokos of steenwol) kweken. Het product bestaat uit calcium, stikstof en sporenelementen zoals: boor, koper, ijzer, mangaan, molybdeen en zink.

Lees verder

King Hydro B

Orange Hydro B is een aanvullend product om een compleet gamma voedingsstoffen aan het plantendieet toe te voegen. De belangrijkste macro-ingrediënten in deze meststof zijn: fosfor, kalium, zwavel en magnesium. Orange Hydro B is verder samengesteld uit de belangrijkste sporenelementen.

Lees verder

King Top Booster

Orange Top Booster richt zich op de bovenkant van de plant: de toppen. Bij het gebruik van Orange Top Booster worden uw planten geserveerd met grote hoeveelheden kalium, gekoppeld aan de perfecte hoeveelheid sporenelementen om de verharding van de cellen te ondersteunen.

Lees verder