Menu
  •  

COMPLETE

producten
Complete Basic

Orange Basic is essentieel in het leven van de plant vanwege het calcium dat het toevoegt aan het voedingswater. Zonder Orange Basic is deze voedingslijn onvolledig. Het kweken van gezonde planten is onmogelijk als de andere voedingsstoffen niet goed worden gecombineerd met dit product. Voeg eerst Orange Basic toe aan het water, meng het water vervolgens grondig en wacht even voordat u iets anders toevoegt!

Lees verder

Complete Grow

Orange Grow is de belangrijkste meststof om te gebruiken in de beginfase van de groei van de plant. Orange Grow versnelt de groeiprocessen en biedt een volledig dieet voor de groeifase van planten in combinatie met Orange Basic. Gebruik Orange Grow zolang de dag-/nachtcyclus van de planten gericht is op de groei van de planten.

Lees verder

Complete 1

De eerste bloeiweek (12/12) staat in het teken van de voorbereiding op bloemvorming. Gebruik Orange 1 naast Orange Basic in deze week om een perfecte voorbloei te garanderen. Orange 1 vermindert de krachtige groei van de planten niet, maar zorgt er wel voor dat de planten tijdens het proces niet vergeten scheuten te genereren. Deze scheuten ontwikkelen zich uiteindelijk tot toppen.

Lees verder

Complete 2

In deze en de vorige week hebben de planten een grote hoeveelheid verticale groei getoond. Door Orange 1 in de voedingsmix te vervangen door Orange 2, zult u de groei van de planten effectief beïnvloeden, zodat ze enigszins compact blijven na de tweede bloeiweek. Dit geeft automatisch prioriteit aan de verticale groei van de zijtakken in tegenstelling tot de hoofdstam.

Lees verder

Complete 3

De derde week staat in het teken van de voltooiing van de bloemvorming en het einde van de explosieve verticale groei van de scheuten. Orange 3 wordt deze week gebruikt om de balans in het dieet van de planten te verschuiven naar een meer op kalium en fosfor gebaseerd dieet. De toegevoegde fosfor zorgt ervoor dat er een uitgebreid bloemenveld ontstaat.

Lees verder

Complete 4

Orange 4 breidt de kalium-boost uit die met het gebruik van Orange 3 is gestart. Bloemen zijn overal in de plant te zien en de eerste toppen zijn begonnen te groeien. De plant is klaar om zoveel mogelijk licht te absorberen om massa op te bouwen. Orange 4 zorgt ervoor dat de focus van de groei van planten verschuift van het maken van bloemen naar het ontwikkelen van toppen. o 5

Lees verder

Complete 5

De planten zullen zich voornamelijk richten op het ontwikkelen van toppen in de vijfde week van de bloeifase. De verscheidene bloemen beginnen samen te groeien om lang uitgerekte toppen te creëren. Het gebruik van Orange 5 blijft de balans van de voedingsstoffen naar kalium en sporenelementen kantelen. Stikstofniveaus worden vanaf deze week continu verlaagd.

Lees verder

Complete 6

De zesde week van de bloei is het startpunt van gewichtsopbouw in de knoppen. De toppen worden enorm groot en het is belangrijk om de celwanden in deze fase hard en onder spanning te houden. Orange 6 zal dit mogelijk maken en zal ervoor zorgen dat de grote toppen die zijn ontwikkeld ook gewicht toevoegen aan de weegschaal.

Lees verder

Complete 7-8-9

De laatste fase van de bloeifase begon met de zesde week van de bloei waarin Orange 6 zorgt dat het gewicht en de grootte van de toppen zullen toenemen. In de volgende weken (7, 8 en 9) zal het evenwicht in dit dieet nog extremer zijn. Het dieet bestaat uit een zeer laag gehalte stikstof, maar hoge hoeveelheden kalium, fosfor en sporenelementen. Orange 7-8-9 wordt gebruikt in de laatste weken van het leven van planten, helemaal tot het einde. Het product is zeer geconcentreerd, dus pas op dat u uw planten niet overvoedt.

Lees verder