Menu
  •  

NIEUW OFFICIËLE ORANGE HOLLAND STORE

NIEUW OFFICIËLE ORANGE HOLLAND STORE

  • 01.
  • 02.
  • 03.

Orange King

De Orange King lijn is een food-grade voedingslijn die in Nederland is ontwikkeld. De King lijn is speciaal ontworpen voor zeer efficiënte productielijnen, zoals de Nederlandse hydrocultuur glastuinbouw-methoden.

Orange Specials

De Orange Specials worden gebruikt als aanvulling op de Complete en King voedingslijnen. Deze toevoegingen aan de Orange voedingslijnen worden gebruikt om het effect aan te passen van het advies Complete en King voedingswaarde.

Orange Complete

De Orange Complete lijn is ontworpen om fouten te minimaliseren in de volledige levenscyclus van de planten. Het is eenvoudig in gebruik en extreem effectief in het leveren van uitstekende resultaten, zelfs als u nog een beginnende teler bent.

AANBEVOLEN PRODUCTENA

OVER ONSO

Orange voedingsstoffen bestaan ​​uit formules die zijn ontwikkeld om het rendement op de investering te verhogen bij het verbouwen van gewassen. Orange is verdeeld in twee gespecialiseerde voedingslijnen, beide met unieke eigenschappen en beide afgestemd op de specifieke behoeften van het type gebruiker.

Afhankelijk van het ervaringsniveau dat de teler heeft met het gewas en de teeltopbouw, levert een van deze voedingslijnen de beste resultaten op. Voor de meeste beginners is de Orange Complete-lijn perfect, omdat het fouten tijdens de groeicyclus minimaliseert. Voor de meer gevorderde gebruikers biedt de Orange King-lijn de teler flexibiliteit om zijn eigen voerschema's te maken.